Cutitele Japanchef au devenit standard pentru bucatarii din restaurantele japoneze.
Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase..
Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla.
Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol.
Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire.
Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana.
Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra originala Chroma.
Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare.
Lungime: 17,2 cm 6,7 Lama: Molybdenum-vanadium steel Duritate 58 HRC Taiere: Japanese V-Cut Maner: Plastic Instructiuni de utilizare: Nu se spala la masina de spalat vase.
Sunt cutitele folosite la concursul de gatit MasterChef Romania.
Cutitele CHROMA Japanchef au lama din otel de foarte buna calitate, cu o duritate de 58 HRC si finisare excelenta.
Cutitele CHROMA Japanchef sunt foarte ascutite.
Sunt folosite in mod special de tinerii bucatari incepatori deoarece sunt foarte accesibile dar si foarte solide.
Sunt conforme cu normele HACCP.
Cutitele Japanchef au devenit standard pentru bucatarii din restaurantele japoneze