Jambon crud uscat feliat 80 g Sissi - Dupa transare, pulpa proaspata de porc se fasoneaza si se degreseaza.
Se sareaza si condimenteaza carnea dupa care in prima etapa de fragezire (7 10 zile), aceasta se depoziteaza in camere de frig si se intoarce periodic pentru uniformizare, pentru ca aromele sa patrunda in profunzime.
Maturarea lenta se realizeaza in camere speciale iar gustul si aroma specifica sunt date de afumarea discreta cu rumegus de fag.
Se recomanda a fi consumat feliat foarte fin ca atare, in combinatii de aperitive, la micul dejun sau in mixuri cu alte tipuri de carnuri si branzeturi..
Jambon crud uscat feliat 80 g Sissi - Dupa transare, pulpa proaspata de porc se fasoneaza si se degreseaza.
Se sareaza si condimenteaza carnea dupa care in prima etapa de fragezire (7 10 zile), aceasta se depoziteaza in camere de frig si se intoarce periodic pentru uniformizare, pentru ca aromele sa patrunda in profunzime.
Maturarea lenta se realizeaza in camere speciale iar gustul si aroma specifica sunt date de afumarea discreta cu rumegus de fag.
Se recomanda a fi consumat feliat foarte fin ca atare, in combinatii de aperitive, la micul dejun sau in mixuri cu alte tipuri de carnuri si branzeturi.