Cumpara de la fabricadetuica.ro

Joseph Pischl - Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare - FabricaDeTuica


Joseph Pischl - Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
24.99 Lei

Disponibil

(04-07-2024)
Cumpara de la fabricadetuica.ro

Produs vandut de fabricadetuica.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara joseph pischl - fabricadetuica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru joseph pischl - fabricadetuica

Cazanul de tuica. pagini: 173.
Nr.
Din cuprins: Materi prime Cuve de fermentatie si ingrijirea acestora Prepararea decoctului Fermenatia alcoolica Utilizarea drojdiei de cultura pura Distilarea Stabiliarea continutului de alcool Aducerea la taria de consum Filtrarea Specialitati Depozitarea Comercializarea Rachiurile Anul aparitiei: 2009 Autor: Josef Pischl Editura: M.
A.
S.
T.
Insă se va obţine un produs mult mai aromat dacă se fermentează împreună cu restul fructelor.
Se poate face şi o distilare de curăţare cu ele - se înmoaie câteva zile într-o fracţiune terminală sau mijlocie de la o distilare şi se distilează după câteva zile.
Dacă fermentaţia se face în decoct de mere, se poate preciza acest lucru în nume (de exemplu, rachiu de ienupere cu mere etc).
Deoarece constituie mai degrabă un adaos la alte decocturi de fructe, specialităţile produse din ele se vor numi: Rachiu de ienupere în amestec de fructe Rachiu de Imperatoria struthium în amestec de fructe Rachiu de ghinţură în amestec de fructe.
Pentru ienupere, ghinţură şi Imperatoria struthium, plante de interes local, nu există precizări în Codul Alimentar.
Singurele instrucţuni date sunt cele care diferă faţă de reţeta de bază.
Aici se va indica metoda de preparare a unor specialităţi foarte apreciate de consumatori în ziua de azi.
Specialităţi în capitolele anterioare s-a descris metoda de prelucrare a diverselor materii prime.
Aşadar, înainte de a turna în pahar întoarceţi sticla de mai multe ori, pentru ca aromele să intre din nou în distilat.
La cele deschise, aromele se vor răspândi în spaţiul rămas liber.
Rachiurile bune nu trebuie ţinute în sticle prea mari.
Ochi - limpezime, culoare Nas - aromă, soi, puritate, greşeli Papile gustative - puritate, soi, gust, greşeli.
Toate simţurile trebuie să se bucure de un pahar nobil de rachiu.
Se umple o treime.
Aromele sunt eliberate în partea bombată şi ies prin deschiderea îngustă, ca un coş, a gurii.
Aceasta înseamnă că avem nevoie de un pahar corespunzător.
Vrem să ne bucurăm de rachiul de calitate atât cu nasul cât şi cu papilele gustative.
In prezent, lucrurile stau altfel.
In plus, nici nu se degusta, nici nu se mirosea.
Important era să te ardă până în stomac.
Se dădea pe gât, cu cinzeaca. alcool în sus. în trecut, rachiul avea de multe ori de la 50%vol.
Aşadar, acestea nu se bagă la frigider - doar cele de calitate foarte proastă.
Rachiurile de cereale se beau reci, dar particularităţile fiecărui rachiu de fructe se savurează cel mai bine la temperaturi mai ridicate (15-18° C).
Să ne revenim totuşi şi să începem din nou să bem fiecare specialitate la temperatura potrivită.
In ziua de astăzi, aproape toate băuturile se beau reci.
Fragment din carte: Tradiţia rachiului Diversele băuturi alcoolice trebuie să aibă temperatura ideală de consum pentru a îşi pune perfect în valoare aroma, gustul şi particularităţile.
Anexa scrisa de Peter Jager prezinta decoctul, fermentatia si distilarea rachiului din cereale.
Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, decrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatilor de distilare simple si cu dipozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana. "Pischl" este cea mai completa si mai de succes carte despre producearea rachiului din Austria.
Cazanul de tuica


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse