Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com.
Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef.
Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“)
Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie
Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos
Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși
Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă
Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari
Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față.
A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ, Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit