pentru a obtine o friptura de porc mai suculenta, adaugati in Punga si 400 g rosii decojite sau piure de rosii.
Ingrediente: Sare iodata, ceapa, usturoi (20%), extract de drojdie, arome (contin grau, orz), piure pudra de rosii, sare, chimen, boia de ardei, patrunjel (2.1%), amidon de cartof, maghiran (1.1%), piper (0.3%), drojdie cu aroma de fum, aroma de fum.
Tara origine: Ungaria
Poate contine urme de lapte, ou si telina.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Timpul de preparare poate fi diferit in functie de tipul de cuptor folosit.
VALORI NUTRITIONALE:
Valoare nutritiva 240 kcal/100 g
Proteine 13 g/100 g
Lipide 3.5 g/100 g
Glucide 37 g/100 g
Fibre alimentare 7 g/100 g
Sodiu 32 g/100 g
pentru a obtine o friptura de porc mai suculenta, adaugati in Punga si 400 g rosii decojite sau piure de rosii.
Ingrediente: Sare iodata, ceapa, usturoi (20%), extract de drojdie, arome (contin grau, orz), piure pudra de rosii, sare, chimen, boia de ardei, patrunjel (2.1%), amidon de cartof, maghiran (1.1%), piper (0.3%), drojdie cu aroma de fum, aroma de fum.
Tara origine: Ungaria
Poate contine urme de lapte, ou si telina.
A se pastra la loc uscat si racoros