Lasagna la cuptor: aranjati pasta direct in tava, dispunand in straturi alternative foile de lasagna, sosul de ragu si desciamella cu o consistenta destul de zemoasa.
Terminati pregatirea acoperind totul cu un strat abundent de besciamella si condimentati dupa gust..
Puneti cannelloni intr-o cratita dreptunghiulara, fundul careia l-ati uns cu besciamella.
Daca doriti un produs mai moale, puneti la fiert pasta in apa sarata timp de 2-3 minute inainte de a le umpleCannelloni: Umeziti cu apa foile de Lasagna pentru a le inmuia, aranjati umplutura de-a lungul partii scurte a foii si apoi infasurati-le, taind aluatul in exces daca este nevoie.
Puneti la copt in cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 170A°.
Lasagna la cuptor: aranjati pasta direct in tava, dispunand in straturi alternative foile de lasagna, sosul de ragu si desciamella cu o consistenta destul de zemoasa