Ingrediente: Sulfat de glucozamina sare de potasiu (crustacee) – 440 mg
Sulfat de condroitina – 122 mg
Fructoborat de calciu – 68 mg
Acid hialuronic – 20 mg
Administrare: adulti: 1-2 cps / 2 x zi
BENEFICII
Glucozamina este un precursor important în sinteza biochimica a proteinelor si lipidelor glicozilate, fiind parte din structura polizaharidelor precum chitosanul si chitina, regasite în exoscheletele crustaceelor si a altor artropode si în peretele celular al fungilor si al altor organisme mai evoluate.
Condroitina este un component structural important al cartilajului, fiind responsabilul principal pentru rezistenta acestuia la compresie.
Acidul hialuronic (hialuronan) este un glicozaminoglican, cu o masa moleculara deosebit de mare, ce este foarte raspândit în tesuturile: conectiv, epitelial si neuronal.
Fructoboratul de calciu este un ester natural ce se gaseste în fructele si legumele proaspete si este o sursa de bor solubil.
Borul joaca un rol important în organismul uman, facând parte din structura unor metalo-enzime, dar si datorita rolului de catalizator în reactii biologice specifice.
Ingrediente: Sulfat de glucozamina sare de potasiu (crustacee) – 440 mg
Sulfat de condroitina – 122 mg
Fructoborat de calciu – 68 mg
Acid hialuronic – 20 mg
Administrare: adulti: 1-2 cps / 2 x zi
BENEFICII
Glucozamina este un precursor important în sinteza biochimica a proteinelor si lipidelor glicozilate, fiind parte din structura polizaharidelor precum chitosanul si chitina, regasite în exoscheletele crustaceelor si a altor artropode si în peretele celular al fungilor si al altor organisme mai evoluate.
Condroitina este un component structural important al cartilajului, fiind responsabilul principal pentru rezistenta acestuia la compresie.
Acidul hialuronic (hialuronan) este un glicozaminoglican, cu o masa moleculara deosebit de mare, ce este foarte raspândit în tesuturile: conectiv, epitelial si neuronal