Legenda spune ca reteta faimosului Frangelico isi are originea in nordul Italiei, acolo unde calugarii crestini foloseau alunele pentru a crea licori alese, in urma cu aproximativ 300 de ani.
Arome bogate de alune, invaluite elegant in tonuri de vanilie si ciocolata neagra..
Pentru cei care prefera bauturile sofisticate, lichiorul poate fi consumat cu suc de portocale, bere cu ghimbir, felii de lime sau in diverse cocktailuri.
Note intense de Alune de Padure proaspat sfaramate.
Fiind un Lichior clasic, Frangelico poate fi savurat ca digestiv, sec sau cu gheata sau poate fi adaugat in cafea.
Odata obtinut distilatul, se adauga ingrediente precum cacao, cafea si vanilie pentru a obtine un gust desavarsit.
Pentru acest sortiment, producatorii au ales sa foloseasca Alune din soiul Tonda Gentile, care nu elibereaza acea aroma amara tipica atunci cand sunt sfaramate.
Legenda spune ca reteta faimosului Frangelico isi are originea in nordul Italiei, acolo unde calugarii crestini foloseau alunele pentru a crea licori alese, in urma cu aproximativ 300 de ani