Arancello este o băutură care se înscrie în categoria lichiorurilor.
Arancello este consumat în mod normal singur sau amestecat în cocktailuri..
Finish-ul este persistent.
Din punct de vedere gustativ își expune cu admirație aromele dulci și captivante prezentând arome de coji de portocală.
Nu conține coloranți sau conservanți. În ceea ce privește profilul aromatic lichiorul italienesc Arancello prezintă arome intense de coji de portocale.
Prezintă o concentrație alcoolică de 30% și o culoare portocalie.
Arancello este unul dintre produsele tipice italienești. Pentru a produce Arancello siropul de zahăr este adăugat la soluția hidroalcoolică cu bazele aromatice care îi conferă aroma sa tipică. Odată ce lichiorul este obținut acesta este maturat timp de o lună în rezervoare din oțel inoxidabil. Acest pas permite ventilatorului aromatic să se maturizeze și odată ce a ajuns la stadiul potrivit Arancello este filtrat la temperatura camerei și apoi îmbuteliat. Arancello este un tip de Lichior italienesc obținut din amestecarea soluției hidroalcoolice a siropului de zahăr și a bazelor aromatice.
Provine din Italia cunoscută nu doar pentru vinurile sale ci și pentru producerea de lichioruri faimoase în toată lumea în special de lichiorurile Arancello.
Arancello este o băutură care se înscrie în categoria lichiorurilor