Luciano, actualul producator, a continuat pe calea inovatoare a parintelui Battista, facandu-si propria cultura a vinului, dar interpretand-o in conformitate cu o viziune personala.
Asocieri gastronomice: ideal cu startere, feluri de mancare din carne rosie si orice alta masa usoara..
Temperatura de servire: 18°C.
Gust: pe palat: usor si delicat.
Buchet: proaspat si fructat.
Culoare: rosu-rubin.
Imbatranire: 12 luni in rezervoare din otel inoxidabil si timp de 6 luni in sticla.
Fermentarea la temperatura controlata.
Timp de macerare: 10-14 zile cu presare manuala.
Presarea si desciorchinarea strugurilor.
In 2000, compania Arduini a facut un salt inovator in comparatie cu structura anterioara.
Ferma Arduini creste si, dobandind experiente noi, se dezvolta si inoveaza, continuand pe calea evolutiva deja urmarita de bunicul Gabriele cu 60 de ani mai devreme.
Recoltare manuala a strugurilor Corvina, Corvinone, Rondinella la sfarsitul lunii septembrie.
Luciano, actualul producator, a continuat pe calea inovatoare a parintelui Battista, facandu-si propria cultura a vinului, dar interpretand-o in conformitate cu o viziune personala