Ingrediente: gris de porumb.
Valori nutritive: kj: 1532 kcal: 361 grasimi: 2.2g acizi grasi saturati: 0.5g glucide: 77g zaharuri: 0.9g fibre: 2.4g proteine: 7.0g sare:. Întrebuinţare: Se pretează pentru pături de mămăligă, fierturi, garnituri şi meniuri dulci delicioase.
Inlaturati vasul de pe foc și lăsați-l timp de 5 minute.
Dacă este necesar, adăugați lichid.
Fierbeti la temperatura scăzută timp de aproximativ 2 minute în timp ce amestecați.
Pregătire: Se amestecă 250 g de polenta în 0,75 l EXapă clocotită.
Grisul este prefiert în abur fierbinte, apoi uscat și ambalat.
Miezurile de porumb sunt curățate și apoi măcinate.
Alternativa gustoasă dacă nu suportaţi glutenul.
Făina de porumb populară din bucătăria italiană este făcută din toate miezurile de porumb și se potriveste bine atât cu mâncăruri dulci, cât și cu mâncare picantă.
Descriere: Preparare ușoară și rapidă în doar 10 minute.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Ingrediente: gris de porumb