Cumpara de la librex.ro

Mancand grasimi ramanem sanatosi. Sa slabim mancand grasimi bune - Un obicei sanatos uitat astazi - Universitara


Mancand grasimi ramanem sanatosi. Sa slabim mancand grasimi bune - Un obicei sanatos uitat astazi
35 Lei

Disponibil

(05-10-2024)
Cumpara de la librex.ro

Produs vandut de librex.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mancand grasimi ramanem universitara de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mancand grasimi ramanem universitara

  Este esential pentru a slabi si a ne mentine greutatea normala sa adoptam o dieta diversificata si echilibrata, care sa ne poata asigura minimum 50 de nutrienti esentiali pe care organismul nu-i poate sintetiza si anume: -  9 aminoacizi esentiali, constituienti ai proteinelor: izoleucina, leucina, lizina, fenilalanina, treonina, triptofan, valina.
P.
Laptele de capra / 141 4.3.2.2.
Laptele/141 4.3.2.1.
Oua/134 4.3.2.
Resurse animaliere / 134 4.3.1.
Ierburi marine – Alge marine/127 4.3.
Cefalopode / 121 4.2.12.
Scoici; 3.
Gastropode; 2.
Moluste: 1.
Crustacee: Homarul, Langusta, Crabul si Crevetele/119 4.2.11.  Pastravul, Familia: Salmonidae / 119 4.2.10.
Rechinul, Familia: Selechians / 117 4.2.9.
Thynnus (Albastru) /115 4.2.8.
Tonul, Familia: Scombridae, Genurile: Thunnus Alalunga (Alb)
Bonita (Negru), T.
Codul, Familia: Gadidae/113 4.2.7.
Macroul, Familia: Scombridae, Genuri: Scomber scombrus (macrou comun) si Scomber Japonicus (macrou spaniol) /112 4.2.6.
Sardinele, Heringul si Scrumbia (Ansoa, Hamsie) /111 4.2.5.
Sturionii/109 4.2.4.
Anghila (Tiparul de mare) /108 4.2.3.
Salmonide/104 4.2.2.
Somonul, Fam.
Resurse marine/104 4.2.1.
Ulei de seminte de dovleac /98 4.2.
Ulei de floarea soarelui (Helianthus annus) /95 4.1.9.11.
Brassicaceae) /94 4.1.9.10.
Ulei de camelina (Camelina sativa, Fam.
Ulei de in/ 92 4.1.9.8.
Ulei din germeni si coji de orez /90 4.1.9.7.
Ulei din seminte de canepa/ 88 4.1.9.6.
Uleiul din seminte de struguri /84 4.1.9.4.
Uleiul de porumb/ 83 4.1.9.3.
Uleiuri vegetale/ 79 4.1.9.2.
Leguminosae) /76 4.1.9.
Soia  (Glycine max., Fam.
Leguminosae) /73 4.1.8.
Arahidele (Arachis hypogaea, Fam.
Nucile de cocos, nucile de Brazilia si nucile Macadam /69 4.1.7.
Anacardiaceae) /67 4.1.6.
Caju (Anacardium occidentale, Fam.
Migdale/ 65 4.1.5.
Nuci/ 63 4.1.4.
Anacardiaceae) /59 4.1.3.
Fistic (Pistacia vera, Fam.
Resurse vegetale /59 4.1.1.
Resurse PUFA’s /59 4.1.
Cresterea aportului de PUFA’s din resursele marine, vegetale, animale /53   4.
Influenta asupra sanatatii /51 3.3.
Semnificatia biologica, necesarul zilnic de PUFA’s /49 3.2.
Aspecte nutritionale ale PUFA’s /49 3.1.  Interactiunea PUFA’s /46   3.
Oxidarea acizilor grasi: Ketogeneza/ 41 2.4.
Metabolismul eicosanoizilor si docosanoizilor /36 2.3.
Implicatiile PUFA’s in metabolismul lipidelor /34 2.2.
Metabolismul grasimilor saturate si nesaturate la animale si la om: omega-3; omega-6; omega-9; alte grasimi /32 2.1.
Formule chimice si clasificari /24   2.
Definitie, descriere generala, nomenclatura si terminologie /21 1.2.
Acizi grasi esentiali polinesaturati (PUFA-s) /21 1.1.   Cuprins:   Prefata / 7 Sa slabim Mancand grasimi bune/9 1.
Toate acestea trebuie integrate intr-un stil de viata activ, combaterea sedentarismului si a gandirii negative.
Eicosapentaeonic (EPA) si docosaxeaeonic (DHA) -  Minerale: calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, fier, zinc, cupru, mangan, crom, seleniu, cobalt, fluor, iod, molibden, germaniu, siliciu, bor si trei electroliti Dieta diversificata si echilibrata, inseamna un aport echilibrat de proteine (carne, lapte, oua, leguminoase), glucide (cereale integrale si derivatele acestora), grasimi de origine animala, acizi linoleici conjugati (LA), grasimi monosaturate (omega 9, ulei de masline), grasimi polinesaturate omega 3 (peste gras, ulei de peste, ulei de in, ulei de canepa), grasimi polinesaturate  omega 6 (ulei de floarea soarelui), legume si fructe de sezon, cel putin jumatate din ratia zilnica de alimente, care ne aduc enzime active, vitamine, minerale, fibre alimentare, antioxidanti).
Alfa-linoleic), cu derivatii sai: ac.
Linoleic) si omega 3 (ac.
H (biotina) -  2 serii de acizi grasi esentiali: omega 6 (ac.
Ascorbic), vit.
C (ac.
B12 (cianocobalamina), vit.
Folic), vit.
B9 (ac.
B6 (piridonina), vit.
B5 (acid pantotenic), vit.
B3 (niacina, PP), vit.
B2 (riboflavina), vit.
B1 (tiamina), vit.
K - 10 vitamine hidrosolubile: vit.
E (tocoferol), vit.
D (calciferol), vit.
A (retinol), vit. - Vitamine liposolubile: vit.
Pentru copii sunt esentiali in plus, aminoacizii cisteina si histidina.   Este esential pentru a slabi si a ne mentine greutatea normala sa adoptam o dieta diversificata si echilibrata, care sa ne poata asigura minimum 50 de nutrienti esentiali pe care organismul nu-i poate sintetiza si anume: -  9 aminoacizi esentiali, constituienti ai proteinelor: izoleucina, leucina, lizina, fenilalanina, treonina, triptofan, valina


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse