Descriere - Mancarea functionala se refera la alimentele care sprijina starea de sanatate a organismului si care sunt imbunatatite cu ingrediente suplimentare: minerale, vitamine, microorganisme.
- Aceste produse au beneficii suplimentare pentru sanatate, pe langa valoarea lor nutritionala, ar trebui sa aiba un efect deosebit de benefic asupra organismului, sa previna bolile, sa sporeasca bunastarea generala si chiar performanta.
Proprietati - Sursa naturala de proteine de origine vegetala.
- Unul dintre cei mai importanti nutrienti din cous cous este seleniul, doar 150 de grame de cuscus contin mai mult de 60% din aportul recomandat.
- Seleniul protejeaza organismul de stresul oxidativ si de infectii, deficienta de seleniu duce la slabiciune musculara, oboseala si extenuare.
Continut - Un pachet contine 75g Mancare functionala cu cous-cous, produs natural.
- Ingrediente: Cuscus (88%), morcovi deshidrata?i 3,5%, semin?e de in integral coapte, ro?ii deshidratate 1,2%, pudra ardei iute, sare marina, marar deshidratat (0,9%), ardei deshidratat, praz deshidratat, ardei cayenne (0,2%).
- Valorile nutri?ionale pentru 100g de produs sunt: 1468kJ / 347kcal, grasimi 2,8g, grasimi saturate 0,5g, carbohidra?i 66g, zaharuri 5,4g, fibre 5,4g, proteine 12g, sare 1,1g, fosfor 167mg.
- Informatii despre alergeni: produsul poate contine urme de lapte, seminte de susan, arahide si alte nuci.
Utilizare - Se consuma la micul dejun impreuna cu lactate sau bauturi de origine vegetala.
- Recomandare de servire:
- Adaugati apa fierbinte (100 graceC) pana la linia de marcaj, amestecati si lasati 5 min.
.
Descriere - Mancarea functionala se refera la alimentele care sprijina starea de sanatate a organismului si care sunt imbunatatite cu ingrediente suplimentare: minerale, vitamine, microorganisme.
- Aceste produse au beneficii suplimentare pentru sanatate, pe langa valoarea lor nutritionala, ar trebui sa aiba un efect deosebit de benefic asupra organismului, sa previna bolile, sa sporeasca bunastarea generala si chiar performanta.
Proprietati - Sursa naturala de proteine de origine vegetala.
- Unul dintre cei mai importanti nutrienti din cous cous este seleniul, doar 150 de grame de cuscus contin mai mult de 60% din aportul recomandat.
- Seleniul protejeaza organismul de stresul oxidativ si de infectii, deficienta de seleniu duce la slabiciune musculara, oboseala si extenuare.
Continut - Un pachet contine 75g Mancare functionala cu cous-cous, produs natural.
- Ingrediente: Cuscus (88%), morcovi deshidrata?i 3,5%, semin?e de in integral coapte, ro?ii deshidratate 1,2%, pudra ardei iute, sare marina, marar deshidratat (0,9%), ardei deshidratat, praz deshidratat, ardei cayenne (0,2%).
- Valorile nutri?ionale pentru 100g de produs sunt: 1468kJ / 347kcal, grasimi 2,8g, grasimi saturate 0,5g, carbohidra?i 66g, zaharuri 5,4g, fibre 5,4g, proteine 12g, sare 1,1g, fosfor 167mg.
- Informatii despre alergeni: produsul poate contine urme de lapte, seminte de susan, arahide si alte nuci.
Utilizare - Se consuma la micul dejun impreuna cu lactate sau bauturi de origine vegetala.
- Recomandare de servire:
- Adaugati apa fierbinte (100 graceC) pana la linia de marcaj, amestecati si lasati 5 min.