[ RASFOIESTE CARTEA ] Daca vrei sa produci Bauturi alcoolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le comercializa, aceasta carte iti va fi de un mare folos datorita sfaturilor practice pe care le vei gasi in ea. pagini: 288.
An aparitie: 2017 Autor: Manfred Gossinger Categoria: Bauturi Editie: Necartonata Editura: MAST Format: 200 x 130 mm Nr.
Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum: Fructele ca materie bruta, substantele amfiacee, fermentare si microbiologie, distilare si tehnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica, drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate.
A treia editie a ghidului Distillata „ Cum Producem Cele mai Bune Bauturi distilate" este planul complet pentru obtinerea produsului perfect si un indrumator indispensabil in lumea tariilor fine. [ RASFOIESTE CARTEA ] Daca vrei sa produci Bauturi alcoolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le comercializa, aceasta carte iti va fi de un mare folos datorita sfaturilor practice pe care le vei gasi in ea