220-240V, ~ 50Hz, 730-870W Greutatea painii: 900 g., 1125 g., 1350 g.
Pain.
Se foloseste atunci cand doriti sa coaceti painea intr-un timp mai scurt decat painea alba. «Coacere rapida» - program pentru coacerea rapida a painii cu drojdie.
Pentru a selecta acest program, faceti clic pe butonul «MENU» de 6 ori. „paine FARA GLUTEN” - un program pentru prepararea coacerii dietetice din soiuri de faina care nu contin gluten.
Pentru a selecta un program, apasati «MENU» de 5 ori. «Tort» - un program pentru prepararea aluatului de tort.
Pentru a selecta acest program, apasati tasta «MENU» de 4 ori.
Acest program foloseste o temperatura scazuta pentru a reduce rumenirea aluatului cu continut ridicat de zahar.
Rulouri de copt „Bun” .
Pentru a selecta acest program, apasati tasta «MENU» de 3 ori. „paine integrala ” - un program pentru coacerea painii din grau sau faina integrala.
Pentru a selecta acest program, apasati butonul «MENU» de 2 ori.
De asemenea, este potrivit pentru coacerea cu un continut scazut de grasimi si zahar.
Ofera painii coapte o crusta crocanta. «paine franceza» - coacerea painii franceze.
Pentru a selecta acest program, apasati tasta «MENU» o data.
Se foloseste la coacerea painii cu faina simpla alba sau intunecata ca ingredient principal. (2,0 lire / 2,5 lire / 3 lire) 12 programe digitale Picioare antiderapante Vesela cu banda de masurare si lingura Cutie de paine cu strat anti-ars Temporizator programabil pana la 15 ore 3 nivele de coacere: usoara, medie si maro Doua palete de framantat Programe: Programul principal „paine alba ”. 220-240V, ~ 50Hz, 730-870W Greutatea painii: 900 g., 1125 g., 1350 g