Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame.
Dedicate sortimentelor de paine care necesita o coacere mai indelungata..
Necesita adaugarea prafului de copt.
program 11: Gem 
Dedicat pentru prepararea gemului din fructe.
program 12: Coacere suplimentara 
Pentru coacere suplimentara.
Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si are proprietati diferite la crestere.
Programul 10: Chec 
Framantarea, afanarea si coacerea aluatului.
Acest program nu contine si program de coacere.
Programul 8: paine cu lapte 
Pentru paine realizata cu lapte batut sau iaurt.
program 9: paine fara glutenPentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de copt.
Acest program nu contine si program de coacere.
Programul 7: Aluat paste 
Pentru prepararea aluatului pentru taitei.
Painea coapta rezultata este cea mai compacta dintre toate meniurile de paine.
Programul 6: Aluat gogosi 
Pentru prepararea aluatului cu drojdie, special pentru chifle, pizza sau impletituri.
Datorita faptului ca necesita o perioada mai lunga de crestere paine va fi luminoasa si aerisita.
Programul 5: Super rapidFramantare, crestere si coacere intr-un mod foarte rapid.
Painea va fi mai compacta si mai grea.
Programul 4: CozonacPentru paine cu aditivi, cum ar fi sucurile de fructe, nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau adaos de zahar.
Acest program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita unt, margarina sau lapte.
Programul 3: paine integrala de grauPentru paine care necesita o perioada mai lunga de framantare si crestere (de exemplu, faina de grau intreg si faina de secara).
In mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta.
Puteti regla gradul de rumenire a painii prin utilizarea butonului pentru culoare crusta.
Programul 2: Paine: reteta frantuzeasca 
Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina.
Painea are o consistenta compacta.
Programul rapid de 30 de minute al masinii de paine Studio Casa BM 1401 B French Taste rezolva indata orice situatie.
Caracteristici generale:Putere: 800 WAfisaj: LCDCu programul de coacere "fara gluten", puteti pregati cu succes retete cu faina fara gluten, cum ar fi faina de porumb, faina de hrisca sau faina de cartofi2 palete pentru malaxareAccesoriu coacere bagheteFunctie programare pornire intarziata pana la 13 oreFunctie “mentinere la cald” pentru 60 minEcran LCD de mari dimensiuni3 nivele rumenire: deschis, mediu, inchisCapacitate maxima: 1250 gCuloare: Crem.
Programul 1: Paine: reteta clasicaPentru paine alba si mixta, realizata in principal din faina de grau sau faina de secara.
Alegand Masina de facut paine Studio Casa Old Bakery puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.
Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu ajutorul celor 12 programe prestabilite, la temperaturi optime pentru rezultate exceptionale(paine, bagheta frantuzeasca, cozonac).
Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si functia de pornire intarziata pentru a fi asteptat/a de o paine calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu.
Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame