Cumpara de la planteea.ro

Miere Manuka KFactor12+ raw 500g - WEDDERSPOON - WEDDERSPOON


Miere Manuka KFactor12+ raw 500g - WEDDERSPOON
202.1 Lei

Disponibil

(29-09-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara miere manuka kfactor12+ wedderspoon de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru miere manuka kfactor12+ wedderspoon

Miere De Manuka Activa Raw Naturala g Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate gama de Miere de Manuka WEDDERSPOON este raw aceasta insemnand ca toate substanţele nutritive se regasesc in fiecare borcanel Miere De Manuka Activa Raw Naturala g Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate gama de Miere de Manuka WEDDERSPOON este raw aceasta insemnand ca toate substanţele nutritive se regasesc in fiecare borcanel Aceasta Miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator Aceasta Miere conţine enzime vii nu prezinta reziduri chimice antibiotice sau organisme modificate genetic GMO Mierea de Manuka raw WEDDERSPOON provine din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande Aceasta Miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de ai creste valoarea si automat profitul deoarece producatorul nu este de acord cu practicele netice ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun Ca metoda de testare si de diferenţiere a nivelul de potenţial benefic al mierii WEDDERSPOON fiecare serie de Miere de Manuka este testata pe baza sursei de polen a enzimelor vii antioxidanţi si alte componente fitochimice valoroase Explicaţii despre mierile de Manuka WedderspoonApicultorii producatori ai mierii WEDDERSPOON folosesc practici de munca intensa si atent susţinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor a stupului si a menţine si creste numarul albinelor lucratoare Albinele lor nu sunt hranite cu zahar asa cum se mai practica in Indonezia sau China pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii iar apicultorii hranesc albinele cu rame cu Miere Albinele sunt hranite cu mierea organica asiguranduse astfel producanducţia continua de Miere organica certificata Toate mierile WEDDERSPOON sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel Mierile ating in mod natural o temperatura de de grade Celsius aceasta fiind temperatura medie dintrun stup cu albine lucratoare Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor antioxidanţii vitaminele si mineralele precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii Toate tipurile de Miere WEDDERSPOON sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor conţine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice Sa descoperit ca mierea de Manuka are calitaţi antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de Miere Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere Spre exemplu Mierea de Manuka Activa conţine un echivalent de soluţie antiseptica Aceasta activitate este stabila in condiţii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta WEDDERSPOON testeaza in mod independent fiecare serie de Miere intrun Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru ai putea determina activitatea Putem observa ca mierea de Manuka WEDDERSPOON nu va depasi un grad de activitate de deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura Pentru a putea obţine un asemenea grad ridicat de activitate si bineinţeles un cost proporţional unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative dar care ucid enzimele albinelor antioxidanţii vitaminele si minerale in decursul procesului HMF HydroxyMethylFurfuraldehyde este folosit cu rol de indicator al schimbarile condiţiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal substanaţelor ce idica nivelul de activitatea din mierea de Manuka HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenţa unui acid ndash caldura creste viteza acestei reacţii HMF apare in mod natural in aproape toate mierile In mod obisnuit nivelul HMF este sub mgkg la Miere proaspat extrase Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de mgkg Pentru a putea fi.
Miere De Manuka Activa Raw Naturala g Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate gama de Miere de Manuka WEDDERSPOON este raw aceasta insemnand ca toate substanţele nutritive se regasesc in fiecare borcanel Miere De Manuka Activa Raw Naturala g Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate gama de Miere de Manuka WEDDERSPOON este raw aceasta insemnand ca toate substanţele nutritive se regasesc in fiecare borcanel Aceasta Miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator Aceasta Miere conţine enzime vii nu prezinta reziduri chimice antibiotice sau organisme modificate genetic GMO Mierea de Manuka raw WEDDERSPOON provine din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande Aceasta Miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de ai creste valoarea si automat profitul deoarece producatorul nu este de acord cu practicele netice ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun Ca metoda de testare si de diferenţiere a nivelul de potenţial benefic al mierii WEDDERSPOON fiecare serie de Miere de Manuka este testata pe baza sursei de polen a enzimelor vii antioxidanţi si alte componente fitochimice valoroase Explicaţii despre mierile de Manuka WedderspoonApicultorii producatori ai mierii WEDDERSPOON folosesc practici de munca intensa si atent susţinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor a stupului si a menţine si creste numarul albinelor lucratoare Albinele lor nu sunt hranite cu zahar asa cum se mai practica in Indonezia sau China pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii iar apicultorii hranesc albinele cu rame cu Miere Albinele sunt hranite cu mierea organica asiguranduse astfel producanducţia continua de Miere organica certificata Toate mierile WEDDERSPOON sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel Mierile ating in mod natural o temperatura de de grade Celsius aceasta fiind temperatura medie dintrun stup cu albine lucratoare Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor antioxidanţii vitaminele si mineralele precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii Toate tipurile de Miere WEDDERSPOON sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor conţine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice Sa descoperit ca mierea de Manuka are calitaţi antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de Miere Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere Spre exemplu Mierea de Manuka Activa conţine un echivalent de soluţie antiseptica Aceasta activitate este stabila in condiţii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta WEDDERSPOON testeaza in mod independent fiecare serie de Miere intrun Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru ai putea determina activitatea Putem observa ca mierea de Manuka WEDDERSPOON nu va depasi un grad de activitate de deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura Pentru a putea obţine un asemenea grad ridicat de activitate si bineinţeles un cost proporţional unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative dar care ucid enzimele albinelor antioxidanţii vitaminele si minerale in decursul procesului HMF HydroxyMethylFurfuraldehyde este folosit cu rol de indicator al schimbarile condiţiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal substanaţelor ce idica nivelul de activitatea din mierea de Manuka HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenţa unui acid ndash caldura creste viteza acestei reacţii HMF apare in mod natural in aproape toate mierile In mod obisnuit nivelul HMF este sub mgkg la Miere proaspat extrase Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de mgkg Pentru a putea fi


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse