Descriere YEO:
Pe YEO găsești Miere Manuka KFactor16+ raw 24plx5g de la WEDDERSPOON, în categoria PRODUSE APICOLE.
Indiferent de nevoile tale, Miere Manuka KFactor16+ raw 24plx5g - WEDDERSPOON din categoria PRODUSE APICOLE îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 142.3 Lei
Caracteristicile produsului Miere Manuka KFactor16+ raw 24plx5g
- Brand: WEDDERSPOON
- Categoria: PRODUSE APICOLE
- Magazin: planteea.ro
- Ultima actualizare: 05-07-2024 01:05:00
Comandă Miere Manuka KFactor16+ raw 24plx5g Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere Manuka KFactor16+ raw 24plx5g de la planteea.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Spre deosebire de alte mieri pasteurizate gama de miere de manuka Wedderspoon este raw aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator Aceasta miere contine enzime vii nu prezinta reziduri chimice antibiotice sau organisme modificate genetic GMO Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de mai mult Provenind dintrun loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de ai creste valoarea si automat profitul deoarece producatorul nu este de acord cu practicele netice ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen a enzimelor vii antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase Explicatii despre mierile de
Manuka WedderspoonApicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare Albinele lor nu sunt hranite cu zahar asa cum se mai practica in Indonezia sau China pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii iar apicultorii hranesc albinele cu rame cu miere Albinele sunt hranite cu mierea organica asiguranduse astfel productia continua de miere organica certificata Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel Mierile ating in mod natural o temperatura de de grade Celsius aceasta fiind temperatura medie dintrun stup cu albine lucratoare Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor antioxidantii vitaminele si mineralele precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice Sa descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere Spre exemplu Mierea de manuka Activa contine un echivalent de solutie antiseptica Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intrun Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru ai putea determina activitatea Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate si bineinteles un cost proportional unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative dar care ucid enzimele albinelor antioxidantii vitaminele si minerale in decursul procesului HMF HydroxyMethylFurfuraldehyde este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid ndash caldura creste viteza acestei reactii HMF apare in mod natural in aproape toate mierile In mod obisnuit nivelul HMF este sub mgkg la miere proaspat extrase N