Continutul ridicat in acid oleic din Migdale ajuta in lupta impotriva bolilor coronariene Acidul oleic un acid gras nesaturat reduce tensiunea arteriala Migdalele contin antioxidanti care elimina radicalii liberi nocivi din pielea si de la nivelul membranelor mucoase Migdalele sunt bogate in vitamina E care actioneaza ca un antioxidant liposolubil Vitamina E din Migdale este prezenta sub forma de alfatocoferol grame de Migdale contin de grame de vitamina E Migdalele contin grasimi nesaturate care nu au colesterol De asemenea ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL si prin urmare ajuta la diminuarea numarului cazurilor de boli de inima In Migdale sunt prezente o multime de minerale printre care calciu magneziu potasiu fier si zinc Calciul fiind constituentul mineral principal din organismul nostru este necesar in tonifierea muschilor si oaselor precum si in prevenirea bolilor cum este de exemplu osteoporoza Un consum sanatos zilnic de Migdale ajuta la satisfacerea necesarului zilnic de magneziu mg la femeile tinere si mg la barbatii tineri Migdalele sunt bogate in acid folic si prin urmare benefice pentru femeile gravide deoarece previn riscul de malformatii congenitale la copii Acidul folic reduce de asemenea incidenta cancerului de col uterin Migdalele sunt o sursa de fitochimicale substante chimice obtinute din plante care contribuie la tinerea la distanta a cancerului si problemelor cardiace Fitochimicalele reduc riscul de cancer dar si multe alte boli cronice Cele mai multe dintre vitaminele complexului B precum riboflavina tiamina acidul pantotenic vitamina B sunt obtinute din aceste fructe.
Continutul ridicat in acid oleic din Migdale ajuta in lupta impotriva bolilor coronariene Acidul oleic un acid gras nesaturat reduce tensiunea arteriala Migdalele contin antioxidanti care elimina radicalii liberi nocivi din pielea si de la nivelul membranelor mucoase Migdalele sunt bogate in vitamina E care actioneaza ca un antioxidant liposolubil Vitamina E din Migdale este prezenta sub forma de alfatocoferol grame de Migdale contin de grame de vitamina E Migdalele contin grasimi nesaturate care nu au colesterol De asemenea ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL si prin urmare ajuta la diminuarea numarului cazurilor de boli de inima In Migdale sunt prezente o multime de minerale printre care calciu magneziu potasiu fier si zinc Calciul fiind constituentul mineral principal din organismul nostru este necesar in tonifierea muschilor si oaselor precum si in prevenirea bolilor cum este de exemplu osteoporoza Un consum sanatos zilnic de Migdale ajuta la satisfacerea necesarului zilnic de magneziu mg la femeile tinere si mg la barbatii tineri Migdalele sunt bogate in acid folic si prin urmare benefice pentru femeile gravide deoarece previn riscul de malformatii congenitale la copii Acidul folic reduce de asemenea incidenta cancerului de col uterin Migdalele sunt o sursa de fitochimicale substante chimice obtinute din plante care contribuie la tinerea la distanta a cancerului si problemelor cardiace Fitochimicalele reduc riscul de cancer dar si multe alte boli cronice Cele mai multe dintre vitaminele complexului B precum riboflavina tiamina acidul pantotenic vitamina B sunt obtinute din aceste fructe