Migdale crude grame SANOVITA Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelenta de fibre si proteine de buna calitate cat si de acizi grasi Omega ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange Migdalele ajuta la remineralizarea organismului prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala Consumate frecvent aduc numeroase beneficii organismului avand proprietati probiotice imbunatatesc digestia diminueaza numarul bacteriilor nocive din tubul digestiv accelereaza metabolismul si combat constipatia Ajuta la remineralizarea organismului prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala Migdalele produse ale unor pomi originari din Asia asemanatoare ca aspect samburilor de piersica sau prune reprezinta unul dintre cele mai sanatoase alimente oferite de natura Multa lume considera ca migdalele sunt seminte din cauza marimii lor si a invelisului exterior fibros in realitate insa vorbim de niste fructe de la care consumam samburii si le denumim nuci Ele sunt inrudite cu ciresele visinele caisele piersicile si prunele Ele contin vitamina E fibre proteine magneziu calciu fosfor fier cupru potasiu mangan biotina zinc acizi grasi esentiali riboflavina Migdalele se pot consuma crude sau prajite in acest ultim caz insa isi pierd o parte din calitatile nutritive intrand in componenta unor preparate dulci sau sarate.
Migdale crude grame SANOVITA Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelenta de fibre si proteine de buna calitate cat si de acizi grasi Omega ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange Migdalele ajuta la remineralizarea organismului prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala Consumate frecvent aduc numeroase beneficii organismului avand proprietati probiotice imbunatatesc digestia diminueaza numarul bacteriilor nocive din tubul digestiv accelereaza metabolismul si combat constipatia Ajuta la remineralizarea organismului prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala Migdalele produse ale unor pomi originari din Asia asemanatoare ca aspect samburilor de piersica sau prune reprezinta unul dintre cele mai sanatoase alimente oferite de natura Multa lume considera ca migdalele sunt seminte din cauza marimii lor si a invelisului exterior fibros in realitate insa vorbim de niste fructe de la care consumam samburii si le denumim nuci Ele sunt inrudite cu ciresele visinele caisele piersicile si prunele Ele contin vitamina E fibre proteine magneziu calciu fosfor fier cupru potasiu mangan biotina zinc acizi grasi esentiali riboflavina Migdalele se pot consuma crude sau prajite in acest ultim caz insa isi pierd o parte din calitatile nutritive intrand in componenta unor preparate dulci sau sarate