2 portii de Paste din Grau nefierte, cu Supa Miso de orez cu ghimbir. Ingrediente: taietei* (faina de grau* - 99%, sare de mare) – 76%, baza de supa* [Miso de orez brun* (boabe soia integrala*, orez brun de cultura*, sare de mare, apa) - 29% , mirin* (orez dulce*, apa, orez brun de cultura*, orez*), pasta de susan*, sos de soia* (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool de cereale*), sare de mare, piure de ceapa*, piure de ghimbir* - 3%, ulei de susan prajit*, piure de usturoi*, extract de alge kombu (apa, alge kombu, sare), apa, piper rosu* (ardei iute Cayenne*), piper negru*, piper alb*] - 24%.
Agricultura UE/non-UE..
Tara de provenienta: Anglia.
Valori nutritionale per 100 gr produs Energie: 354 kJ / 84 kcal Proteine: 2.8 g Grasimi: 1 g din care acizi grasi saturati: 0.2 g Carbohidrati: 15 g din care zaharuri: 1 g Sare: 1.1 g.
Acestia au textura ferma, culoare in general galben pal si se servesc de obicei cu diferite sosuri de soia miso.
Aluatul e lasat sa creasca si apoi intins si taiat sub forma de taitei subtiri de forma, latime si lungime ce pot varia.
Ramen sunt Paste japoneze importate din China in timpul perioadei Meiji preparate din faina de grau, sare, apa si kansui (o forma de apa alcalina).
Extrem de usor de combinat si sanatoasa, adauga un gust savuros supelor, tocanelor, preparatelor pregatite la gratar sau fierte etc.
Stiati ca: Miso este un aliment traditional japonez obtinut prin fermentare din diferite tipuri de boabe (soia, orez, orz) si o cultura unica de fermentatie koji, la care se adauga condimente.
Se serveste cu topping-urile preferate.
Adaugati o portie de Paste din Grau si fierbeti-le 4 minute amestecand ocazional, adaugati continutul unui pachet de baza pentru Supa chiar inainte de a opri focul si amestecati bine. *cultivat ecologic. Alergeni: contine grau, soia, susan. Preparare: pentru o portie puneti 400ml de apa intr-o cratita si aduceti-o la temperatura de fierbere. 2 portii de Paste din Grau nefierte, cu Supa Miso de orez cu ghimbir. Ingrediente: taietei* (faina de grau* - 99%, sare de mare) – 76%, baza de supa* [Miso de orez brun* (boabe soia integrala*, orez brun de cultura*, sare de mare, apa) - 29% , mirin* (orez dulce*, apa, orez brun de cultura*, orez*), pasta de susan*, sos de soia* (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool de cereale*), sare de mare, piure de ceapa*, piure de ghimbir* - 3%, ulei de susan prajit*, piure de usturoi*, extract de alge kombu (apa, alge kombu, sare), apa, piper rosu* (ardei iute Cayenne*), piper negru*, piper alb*] - 24%