Mozzarella proaspătă din lapte de bivoliţă produsă de Transilvania Lactate este una din minunile creaţiei culinare italieneşti al carui nucleu de calităţi se defineşte printr-o textură albă, fină şi elastică, o reţetă reuşită care poate fi repetată exact după ani de experienţe şi încercări, în acel amestec de intuiţie şi precizie pe care doar maeştrii îl pot accesa.
Ingrediente: Lapte de Bivoliță pasteurizat, cheag, sare, culturi lactice atent selecţionate.
Un pachet de 500g contine cca 32 buc (bile)..
Mozzarella proaspătă din lapte de bivoliţă produsă de Transilvania Lactate este una din minunile creaţiei culinare italieneşti al carui nucleu de calităţi se defineşte printr-o textură albă, fină şi elastică, o reţetă reuşită care poate fi repetată exact după ani de experienţe şi încercări, în acel amestec de intuiţie şi precizie pe care doar maeştrii îl pot accesa