N-AcetilCisteina Numită și NAC sau acetilcisteină, N-acetil cisteină este un aminoacid care stimulează producerea de glutation, cel mai bun antioxidant.
A se păstra departe de căldură și umiditate..
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
Gélule de 415 mg – Poids net de 47g Ingrediente Pentru 2 gelule (mg) N-Acétyl Cystéine 600 Enveloppe d’origine végétale (HPMC) Agent de charge : cellulose microcrystalline Antiagglomérant : sels de magnésium d\'acides gras 160 Contraindicatii Este indicat să nu depășiți doza zilnică recomandată.
Pentru rezultate optime se recomanda un tratament de 2 luni.
Mod administrare: Luați 2 capsule pe zi, în timpul meselor.
Este prezent în multe alimente: ceapă, usturoi, drojdie de bere, broccoli, varză de Bruxelles, produse lactate, ouă, pește, carne etc.
Cisteina participă la producerea de hormoni, la formarea unghiilor și a părului, la formarea pielii, la sinteza acizilor grași, etc.
Cisteina este un aminoacid natural, în timp ce NAC este un derivat sintetic al cisteinei.
N-acetil cisteina este transformată rapid în cisteină o dată în corp.
N-acetil cisteina poate fi găsită uneori sub numele de „N-acetil-L-cisteină” cu nomenclatura „L” pentru a indica faptul că este forma naturală a cisteinei (stereoizomerul „l”). Într -adevăr, duce la producerea de cisteină și apoi glutation care poate fi utilizat direct de celulele creierului.
Pe lângă faptul că este antioxidant, NAC este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Suplimentarea cu N-acetil cisteină ajută la producerea glutationului în cantități semnificative pentru organism.
Acesta din urmă este o componentă esențială, deoarece protejează sistemul imunitar al organismului.
N-AcetilCisteina Numită și NAC sau acetilcisteină, N-acetil cisteină este un aminoacid care stimulează producerea de glutation, cel mai bun antioxidant