Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: frunze de ceai verde, iarba de coada calului, fructe de macese, frunze de mesteacan, coaja de crusin, fructe de coriandru, flori de soc, frunze de stevie dulce, recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din mentionarea lor in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in facilitarea digestiei, facilitarea transportului gastric al nutrientilor cat si pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.
Utilizari traditionale:Adjuvant in facilitarea digestiei, arderea grasimilor, pentru facilitarea transportului gastric al nutrientilor, plantele din compozitie fiind frecvent folosite pentru suplimentarea dietei in tulburari de tranzit si disconfortul abdominal pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante prin facilitarea tranzitului intestinal.
Mod de preparare:Uz intern infuzie.
Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si iarba de miere (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric..
Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi
Nu se indulceste.
Peste plic de produs se toarna 250 ml apa clocotita
Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 15 minute, agitand din cand in cand.
Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: frunze de ceai verde, iarba de coada calului, fructe de macese, frunze de mesteacan, coaja de crusin, fructe de coriandru, flori de soc, frunze de stevie dulce, recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din mentionarea lor in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in facilitarea digestiei, facilitarea transportului gastric al nutrientilor cat si pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.
Utilizari traditionale:Adjuvant in facilitarea digestiei, arderea grasimilor, pentru facilitarea transportului gastric al nutrientilor, plantele din compozitie fiind frecvent folosite pentru suplimentarea dietei in tulburari de tranzit si disconfortul abdominal pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante prin facilitarea tranzitului intestinal.
Mod de preparare:Uz intern infuzie