Cumpara de la biotransilvania.ro

Naut boabe 1kg Sanovita - SanoVita


Naut boabe 1kg Sanovita
12.05 Lei

Disponibil

(08-09-2024)
Cumpara de la biotransilvania.ro

Produs vandut de biotransilvania.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara naut boabe 1kg sanovita de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru naut boabe 1kg sanovita

Ingredient unic: naut.
Introducerea lui in alimentatia celor mici incepe de la varsta de 10-12 luni, dar, dintre formele de Naut care se gasesc comercializate pe piata se recomanda evitarea conservelor de Naut gata fiert, care pot sa contina sare si aditivi, in favoarea nautului.
Si bebelusii il accepta usor.
Proprietatile nutritive ale nautului Am vazut ce este nautul, dar vrei sa stii si ce gust are? Nautul are gust de alune si o textura cremoasa, fiind iubit de vegetarieni, care il folosesc in preparate dintre cele mai diverse.
Nautul iubeste caldura, fiind, de altfel, planta care suporta cel mai bine seceta dintre legumele cultivte pentru boabe, motiv pentru care se preteaza pentru a fi cultivat si in Romania, in Dobrogea, Campia Dunarii, Campia de sud a Moldovei si Campia de Vest.
Se cunosc mai multe varietati de naut, diferite ca forma si aspect, insa cel mai intalnite sunt doua: una mare, de culoare bej-galbuie si alta cu diametru mai mic, cu o nuanta rosiatica.
In medicina traditionala europeana se foloseste pentru reducerea arsurilor gastrice si ca aliment tonic, in timp ce medicina indiana utilizeaza nautul pentru tratarea unor boli ale gatului, dar si ale ficatului, vezicii biliare sau pielii.
Nautul nu are numai utilizare alimentara, ci si terapeutica.
De la Naut consumam atat pastaile tinere, de culoare verde, preparate ca supe sau mancaruri diverse, cat si boabele prajite si macinate, in diferite forme, dintre care cea mai interesanta ar fi cea de inlocuitor de cafea.
Boabele de naut, putin mai mari decat mazarea si de forma neregulata, sunt cultivate azi in cea mai mare masura in India si Pakistan, de unde se exporta in intreaga lume.
La vremea aceea era cunoscut mai degraba ca un aliment cu care se hranea patura saraca a societatii din Atena, Roma si Egipt, desi uneori si nobilii il consumau cu placere, dar nu cu aceeasi frecventa.
Se presupune ca ar poveni din Turcia, dar a fost cultivat inca din timpuri stravechi in intreg bazinul mediteraneean.
Aspectul si originea nautului Originea nautului este cumva incerta.
Beneficiile nautului in alimentatie sunt multiple: pentru digestie, pentru sistemul cardiovascular, in curele de slabire, are efect antioxidant, e recomandat diabeticilor.
Este o sursa de vitamina B, de acid folic, de minerale - magneziu, fosfor, potasiu, calciu, de oligoelemente (oxid de fibre).
Nautul este bogat in fibre si proteine, putand inlocui cu succes carnea.
Boabele de Naut pot fi incluse intr-o multitudine de retete si in diverse forme: supa, fiert (humus), prajit (falafel), in salate, sub forma de faina in produse de patiserie.
Ce este nautul? Aspectul si originea nautului Proprietatile nutritive ale nautului Cum se prepara nautul Sub ce forma se consuma nautul Pregatirea nautului pentru preparare Retete cu Naut Supe si salate cu Naut Prajituri cu Naut Cafeaua de Naut Alte moduri inedite de preparare si servire a nautului Utilizarea frunzelor de Naut Beneficiile consumului de Naut De ce se recomanda consumul de Naut Contraindicatii ale consumului de Naut Nautul, util in hrana animalelor Ce este nautul Nautul (numit si garbanzo-beans sau mazarea berbecilor ) este o planta de origine asiatica, cunoscuta inca din antichitate, dar extrem de raspandita si acum, in modernitate, intrucat este consumata cu mare placere nu doar de catre vegetarieni, ci si de toti cei care doresc sa se hraneasca sanatos.
Aceste caracteristici il fac un bun inlocuitor al carnii din punct de vedere al valorii nutritive si depasind-o pe aceasta din punct de vedere al beneficiilor pentru organism. 4%), saruri minerale si in complexul de vitamine B, la care se adauga un procent important de hidrati de carbon si grasimi.
Te intrebi de ce s-a ajuns la aceasta raspandire a nautului? Acest lucru se intampla datorita valorii sale deosebite alimentare: compozitia este bogata in proteine (.
Descriere: Stiai ca nautul este, dupa fasole si soia, a treia cea mai raspandita leguma din lume? Ea se cultiva in peste 45 de tari pe o suprafata care depaseste 9 milioane de hectare.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Ingredient unic: naut


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse