Cumpara de la farmacieieftina.ro

OMEPRAZOL 20MG CT*30CPS SLAVIA - SLAVIA


OMEPRAZOL 20MG CT*30CPS SLAVIA
35.43 Lei

Disponibil

(05-07-2024)
Cumpara de la farmacieieftina.ro

Produs vandut de farmacieieftina.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara omeprazol 20mg ct*30cps slavia de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru omeprazol 20mg ct*30cps slavia

Denumire comună internaţională: OmeprazolumAlte denumiri comerciale: Helicid, Losec, Omedar, Omeran, Omez, Or- tanol, Risek, Ultop, UlzolForme de prezentare: Capsule gastrorezistente, Comprimate filmate gastrorezistenteCe este şi pentru ce afecţiuni se utilizează?OMEPRAZOL este un inhibitor al pompei de protoni de la nivelul stomacului.
Datorită acţiunii sale de reducere a secreţiei acide gastrice, OMEPRAZOL este indicat în tratamentul de scurtă durată {4-8 săptămâni) al ulcerului gastric sau duodenal activ, bolii de reflux gastro-esofagian, esofagitei erozive şi a unor afecţiuni hi- persecretante de acid clorhidric (ex.
Totuşi arsurile însoţite de dureri de cap, ameţeli, transpiraţii, dureri în pi. claritromicină, amoxicilină, tetraciclină, metronidazol).
Adminis­traţi întreaga medicaţie conform schemei recomandate de me­dic, în dozele prescrise de acesta.
Unele simptome pot fi interpretate de dumneavoastră ca fiind provocate de stomac.
Totuşi dacă după un tratament de 8 săptă­mâni nu se obţine răspunsul dorit, se poate continua administra­rea încă 4 săptămâni.
In unele situaţii poate fi necesară asocierea cu antibiotice (ex.
Ca să nu omiteţi doze încercaţi să luaţi medi­camentul în fiecare zi la aceeaşi oră.
Continuaţi tratamentul cu OMEPRAZOL până la terminarea curei, chiar dacă vă simţiţi bine.
Eficacitatea administrării pe o durată mai mare de 8 săptămâni nu a fost determinată.
Aruncaţi tabletele expirate sau de care nu mai aveţi nevoie.
Ce efecte adverse pot apare?Incetaţi administrarea medicamentului şi anunţaţi imediat me­dicul dacă observaţi apariţia următoarelor efecte adverse:• reacţii alergice (probleme respiratorii, tumefacţii ale buzelor, limbii sau feţei, urticarie)• palpitaţii, dureri în piept, transpiraţii• duceri abdominale severe• sângerări anormale• febră, frisoane.
In cazul apariţiei următoarelor efecte adverse mai puţin severe continuaţi administrarea medicamentului dar consultaţi medicul imediat ce va fi posibil: dureri de stomac, balonare, greaţă, vărsă­turi, diaree, constipaţie, alterarea gustului, ameţeli, dureri de cap, creştere în greutate.
Când nu se administrează?Nu se administrează în caz de alergie cunoscută la substanţa activă.
Atenţionări specialeInaintea începerii tratamentului informaţi medicul dacă aveţi dureri în piept frecvente, dificultăţi la înghiţire, vărsături cu sânge sau cu aspect de zaţ de cafea, scaune negre sau cu sânge, tumori de stomac, transpiraţi foarte mult sau aţi scăzut în greutate.
Urmaţi cu stricteţe indicaţiile medicului pentru a obţine maxi­mul de beneficii.
Păstraţi medicamentul la temperatura camerei ferit de căldură şi umezeală excesivă.
Nu luaţi 2 doze odată.
Cum păstrăm medicamentulIn ambalajul original, bine închis şi fe­rit de acţiunea copiilor.
To­tuşi, dacă se apropie timpul pentru următoarea doză săriţi peste doza uitată şi reveniţi la programul normal de administrare.
Nu păstraţi pentru mai târziu.
Urmaţi întocmai prescripţia şi solicitaţi lămuriri suplimentare medicului sau farmacistului dacă aveţi neclarităţi.
Dacă săriţi o doză -luaţi următoarea doză imediat ce vă amintiţi. înghiţiţi imediat întregul amestec, fără a-l mesteca. sindrom Zollinger-Ellison).
Poate fi folosit de asemenea în combinaţie cu alte medicamente pentru eradicarea infecţiei cu Helicobacter pyloriImportant de ştiutModificarea stilului de viaţă cu reducerea programului de stress, oprirea fumatului, limitarea consumului de alcool, evitarea cafeinei şi condimentelor poate creşte eficacitatea acestui medica­ment.
Administrarea corectăAdministraţi medicamentul pe cale orală de 1-2 ori pe zi sau conform prescripţiei, cu 30 minute înainte de mese.înghiţiţi capsulele întregi cu un pahar mare de apă, fără a le divi­za, mesteca sau zdrobi înainte de a le înghiţi.
Dacă aveţi probleme cu înghiţirea lor, le puteţi deschide şi ames­teca conţinutul cu o cantitate mică de mere rase.
Denumire comună internaţională: OmeprazolumAlte denumiri comerciale: Helicid, Losec, Omedar, Omeran, Omez, Or- tanol, Risek, Ultop, UlzolForme de prezentare: Capsule gastrorezistente, Comprimate filmate gastrorezistenteCe este şi pentru ce afecţiuni se utilizează?OMEPRAZOL este un inhibitor al pompei de protoni de la nivelul stomacului.
Datorită acţiunii sale de reducere a secreţiei acide gastrice, OMEPRAZOL este indicat în tratamentul de scurtă durată {4-8 săptămâni) al ulcerului gastric sau duodenal activ, bolii de reflux gastro-esofagian, esofagitei erozive şi a unor afecţiuni hi- persecretante de acid clorhidric (ex


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse