Este o bere bruna, brasata cu pasiune si rabdare in stilul unui Quadrupel belgian reinterpretat, fara maturare in butoaie, direct din tanc in sticla.
SERVIRE: 14 ºC – 16 ºC IN PAHAR CU PICIOR ALATURI DE FELURI DE BAZA CU CARNE SI SOSURI CARAMELIZATE SAU DESERTURI..
Caracterul complex este amplificat prin sinteza drojdiilor, creand o armonie perfecta in fiecare bere.
Gustul este intens, cu note de malturi prajite, ciocolata si alcool picant.
Brasata din ingrediente de cea mai buna calitate: sapte tipuri de malturi, doua tipuri de fulgi, doua tipuri de hamei, sirop candi si fermentata cu un blend de drojdii cu tulpina belgiana lichida, Oriel Quadrupel intampina cu arome pronuntate de stafide, prune uscate, curmale si caramel.
Este o bere bruna, brasata cu pasiune si rabdare in stilul unui Quadrupel belgian reinterpretat, fara maturare in butoaie, direct din tanc in sticla