Paine crocanta cu hrisca bio fara gluten sunt felii de Paine fara gluten gustoase crocante din faina de hrisca.
Acest lucru creeaza textura crocanta speciala care variaza de asemenea de la varietate la varietate.
Indulcire: zahar bio integral din trestieOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea EuropeanaTara de procesare: FrantaProdus organic: daSigiliul de stat: Sigla organica a UECorp de control ecologic: FR-BIO-01Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG societatea vegana Ingrediente: faina de hrisca* integrala, zahar brut din trestie de zahar* (.
Aluatul pentru painea crocanta se prajeste cateva secunde la o temperatura ridicata de 300 pana la 400° C in timpul procesarii.
Astfel painea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideala doar pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi gasit in frigider - va putem recomanda gem quark pe baza de plante si branza ca toppinguri.
O alta parte a filosofiei Ekibio este ca painea de flori este procesata fara drojdie oua grasimi produse lactate si arome.
Fie ca este pur si simplu crocanta ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative nu exista limite in imaginatia gourmetului.
Painea cu flori „Blumenbrot” ofera o gama larga de utilizari. si in acelasi timp sa inlocuiasca cliseul „painii crocante plictisitoare si fade”.
Au o textura unica si un gust la fel de unic.
fara gluten fara produse din lapte fara ou fara drojdie.
Paine crocanta bio ar dori sa va cucereasca fiecare dintre mesele dvs.
Paine crocanta cu hrisca bio fara gluten sunt felii de Paine fara gluten gustoase crocante din faina de hrisca