Descriere - Painea crocanta din secara integrala cu susan bio este o optiune benefica pentru sanatate, avand un continut ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti necesari.
- Painea din secara are o textura mai densa si un gust special, mai intens ca cel al painii din grau.
- Fiind obtinuta din secara integrala, are un procent ridicat de fibre care ajuta la digestie si nu contine drojdie.
Proprietati - Faina integrala de secara are un continut mai redus de gluten decat faina de grau.
- secara este o bogata sursa de magneziu – un mineral care actioneaza in calitate de co-factor pentru cel putin 300 de enzime.
- Semin?ele de susan sunt foarte bogate în calciu, magneziu, fier, fosfor, cupru, mangan, zinc, potasiu, vitamine (E, vitamine din grupa B), lecitina.
- Fibrele existente in painea de secara reduc semnificativ timpul de tranzit intestinal ducand astfel la prevenirea constipatiei si la o mai buna functionare a organismului.
- Fiind saraca in calorii si bogata in fibre, painea de secara cu susan ar putea ajuta la scaderea in greutate.
Continut - Un pachet contine 200 de grame de Paine crocanta din secara integral cu susan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: faina de secara integrala* 86,4%, susan* 9,1%, faina de secara*, sare de mare, *=din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: valoare energetica: 1569kJ/373kcal, grăsimi: 6.5g, acizi grași saturați: 1.0g, glucide: 61g, zaharuri: 1.2g, fibre: 11g, proteine: 14.5g, sare: 1.22g,.
- Poate contine urme de grau, spelta, orz, ovaz, susan, nuci, soia, lapte, ou.
- Nu contine drojdie.
Utilizare - Acest aliment poate fi servit in multe feluri: ca atare, cu salate, cu supe, cu unt, ulei de cocos sau cu alte produse tartinabile.
- O puteti servi si cu alte produse alimentare, in functie de gust si de inspiratie.
- Pastrati in loc uscat si racoros.
.
Descriere - Painea crocanta din secara integrala cu susan bio este o optiune benefica pentru sanatate, avand un continut ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti necesari.
- Painea din secara are o textura mai densa si un gust special, mai intens ca cel al painii din grau.
- Fiind obtinuta din secara integrala, are un procent ridicat de fibre care ajuta la digestie si nu contine drojdie.
Proprietati - Faina integrala de secara are un continut mai redus de gluten decat faina de grau.
- secara este o bogata sursa de magneziu – un mineral care actioneaza in calitate de co-factor pentru cel putin 300 de enzime.
- Semin?ele de susan sunt foarte bogate în calciu, magneziu, fier, fosfor, cupru, mangan, zinc, potasiu, vitamine (E, vitamine din grupa B), lecitina.
- Fibrele existente in painea de secara reduc semnificativ timpul de tranzit intestinal ducand astfel la prevenirea constipatiei si la o mai buna functionare a organismului.
- Fiind saraca in calorii si bogata in fibre, painea de secara cu susan ar putea ajuta la scaderea in greutate.
Continut - Un pachet contine 200 de grame de Paine crocanta din secara integral cu susan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: faina de secara integrala* 86,4%, susan* 9,1%, faina de secara*, sare de mare, *=din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: valoare energetica: 1569kJ/373kcal, grăsimi: 6.5g, acizi grași saturați: 1.0g, glucide: 61g, zaharuri: 1.2g, fibre: 11g, proteine: 14.5g, sare: 1.22g,.
- Poate contine urme de grau, spelta, orz, ovaz, susan, nuci, soia, lapte, ou.
- Nu contine drojdie.
Utilizare - Acest aliment poate fi servit in multe feluri: ca atare, cu salate, cu supe, cu unt, ulei de cocos sau cu alte produse tartinabile.
- O puteti servi si cu alte produse alimentare, in functie de gust si de inspiratie.
- Pastrati in loc uscat si racoros.