Papa Jacques Ethiopia Beshasha 300g cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe din Ethiopia, cu caracteristici fructate mai intense.
cafea din Etiopia o sa avem tot timpul la Cafai.
Se matureaza frumos in intervalul 10 – 21 zile de la data prajirii.
Note de degustare: 
Zmeura, piersica si struguri muscat.
Regiune: 
JimmaProcesare: 
SpălatăRecoltare: 2022Varietate: TradiționalăAltitudine: 2100m.
Daca n-ai rabdare, poti sa-ti faci un filtru dupa 3-4 zile dar pentru un espresso trebuie sa astepti sa treaca perioada de degazare.
Greu mai poti gasi prin alte parti ale lumii cafele al caror profil aromatic sa se ridice la inaltimea unei cafele din Etiopia.
Cafeaua din Etiopia trebuie tinuta la degazat cel putin 10 zile.
Papa Jacques Ethiopia Beshasha 300g cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe din Ethiopia, cu caracteristici fructate mai intense.
cafea din Etiopia o sa avem tot timpul la Cafai