Papa Jacques Ethiopia Birbirsa este prima cafea din Ethiopia cu procesare naturala pe care o are 
Papa Jacques in prajitorie dupa foarte mult timp.
In ultima perioada de timp, aproape toate cafelele cu procesare naturala au avut acel iz de ferment care ne displace.
Dulce cu multe citrice, parfum floral cu tenta exotica, aciditate vibranta, complexa.
Regiune: 
Kata Muduga UnionProcesare: spalata organicVarietate: HeirloomAltitudine: 1800mCup Score: 86.25.
Fermentul acesta este interesant la inceput, insa plictiseste repede pentru ca acopera toata paleta aromatica pe care o poate avea o cafea. 
Birbirsa a fost prajita pe toate partile, pana a fost identificat profilului aromatic perfect.
Nota dominanta este de capsuni.
Cupping notes: portocale, capsuni, hibiscus, grepfruit, maracuja.
Papa Jacques Ethiopia Birbirsa este prima cafea din Ethiopia cu procesare naturala pe care o are 
Papa Jacques in prajitorie dupa foarte mult timp.
In ultima perioada de timp, aproape toate cafelele cu procesare naturala au avut acel iz de ferment care ne displace