Papa Jacques Gaia de Tanzania 500gr cafea boabe proaspat prajita este cultivată la umbră, sub un baldachin de copaci nativi care găzduiesc fauna sălbatică abundentă găsită aici.
Această cafea a fost prăjită corespunzător pentru a evidenția aceste caracteristici și pentru a accentua o aromă bogată de trufe de ciocolată.
Cupping notes: coacăze negre, grapefruit roșu, trufe de ciocolată, struguri albi.
Regiune: 
Oldeani, ArushaProcesare: spalataVarietate: Bourbon, SL28Altitudine: 1620-1850mCup Score: 85.5.
Rezultatul este aromat, cu dulceață atât fructe roșii, cât și negre.
Proprietarii de terenuri au dedicat, de asemenea, peste o treime din fermă pentru un coridor de migrație care ajută la conservarea ecosistemului natural.
Această diversitate poate ajuta, la rândul său, la producerea unor cafele excepționale care suferă o maturare mai lentă datorită umbrei.
Papa Jacques Gaia de Tanzania 500gr cafea boabe proaspat prajita este cultivată la umbră, sub un baldachin de copaci nativi care găzduiesc fauna sălbatică abundentă găsită aici