Gust intens.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Paprika isi pierde din gust, aroma si culoare daca este depozitata inadecvat, de aceea se recomanda pastrarea acesteia in cutii bine inchise, in locuri intunecoase, aerisite si uscate.
Gustul, de asemeni, variaza fiind dulceag la unele soiuri pana la foarte iute.
In functie de varietatea de Capsicum din care provine, pudra de Paprika poate fi de culoare rosu-intens sau bruna.
Condimentul este utilizat nu numai pentru aromatizare ci si pentru colorarea in rosu, naturala, a unor sortimente de mancaruri.
pudra de Paprika se foloseste in unele sortimente de branza topita, carne procesata, bulion, chili-pudra, etc.
Numai ardei rosii sunt uscati si macinati pentru a obtine paprika.
Produsul este afumat.
Gust intens