Ingrediente: rosii * 61%, masline * 17%, ulei de floarea soarelui *, ceapa *, rosii uscate *, zahar din trestie *, capere * 1,2%, usturoi *, sare de mare, suc de lamaie *, peterislie, oregano *.
Se ornează cu busuioc proaspăt și se savureaza imediat.
Varianta cu rosii tocate se intalneste in special in restaurantele din Toscana si zona din jurul Napoli.
Sfatul nostru: prăjiți pâine albă italiană într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, apoi frecați un cățel de usturoi și întindeți pe pâine biogourmet Bruschetta cu roșii sau biogourmet Bruschetta cu măsline.
Feliile de pâine proaspăt prăjite, frecate cu usturoi, se stropesc cu ulei de măsline și - după dorință - se asezonează și se toarnă. În plus, acoperit cu puțină șuncă sau arrosticini - cuburi de carne de oaie la grătar - te poți bucura de bruschetta cu această compoziție la fel ca în Abruzzo.
Bruschetta este un aperitiv din sudul și centrul Italiei. *din cultura organica controlataContinut: 200 gAlergeni: -Tara de fabricatie: ItaliaBruschetta cu măsline - cel mai bun antipasti tartinat!Pe lângă roșii și măsline, Bruscheta biogourmet cu Măsline conține și capere, care, prin aciditatea lor fină și aroma caracteristică, alcătuiesc acel anumit „extra”.
Ingrediente: rosii * 61%, masline * 17%, ulei de floarea soarelui *, ceapa *, rosii uscate *, zahar din trestie *, capere * 1,2%, usturoi *, sare de mare, suc de lamaie *, peterislie, oregano *