Pastele integrale din grâu ajută la o bună digestie, prin conținutul bogat de fibre. -Reduc riscul apariției afecțiunilor cardiovasculare, menținându-ți inima sănătoasă. -Asigura sațietatea o perioada îndelungată, de aceea sunt recomandate într-o dietă echilibrată.. -Bogăție de fibre datorită prezenței tărâțelor în făînă integrală te va sprijini pentru o mai bună digestie.. . -Conținut de calorii mai scăzut - deci poți să consumi în mod excepțional câte o porție de paște, din când în când, chiar dacă eșți la dietă. -Indice glicemic mai mic față de paștele făinoase din făină albă, obținută din bobul procesat..
Beneficii: . . în plus, paștele din cereale integrale aduc organismului tău mai puține calorii decât paștele din făînă albă, procesată, astfel încât, dacă sunt consumate cu moderație, pot fi incluse ocazional chiar și in meniul unei persoane care urmează un program de eliminare a kilogramelor in plus.
Fibrele sprijină mișcările peristaltice și fac că bolul alimentar să alunece mai ușor, antrenând odată cu el și reziduri de pe pereții intestinului.
Conținutul de fibre, de exemplu, este dat aproape exclusiv de tărâțele din cereale și prin acestea ajung paștele integrale să fie atât de bune pentru digestie.
Spre deosebire de pastele făinoase obținute din făină albă, pastele integrale sunt preparate din cereale cărora nu li s-a îndepărtat tărâță (coajă), păstrându-și, astfel, toate beneficiile nutritive.
Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic..
Conțin gluten din cereale..
Ingrediente: Făină integrală de grâu, apă.
Mod de preparare: Timp de fierbere: 12-15 minute..
Făcute din bobul integral de grâu, aceste paște conțîn carbohidrați complecși, seleniu, potasiu, magneziu și sunt o bună sursă de fier, proteine vegetale, vitamina A, E, F și B..
Pastele integrale din grâu ajută la o bună digestie, prin conținutul bogat de fibre