Cumpara de la verlin.ro

Paste proteice din soia si quinoa fettuccine bio, 200g, maxsport - MAXSPORT


Paste proteice din soia si quinoa fettuccine bio, 200g, maxsport
20 Lei

Disponibil

(30-06-2024)
Cumpara de la verlin.ro

Produs vandut de verlin.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara paste proteice din maxsport de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru paste proteice din maxsport

Paste proteice din soia si quinoa fara gluten, sub forma de "fettuccine" (literar semnifica "mici panglici"), late si mai groase.  Ingrediente: boabe de soia* (95%), quinoa (5%). * ingredient certificat ecologic.  Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 3 - 5 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc.
Valori nutritionale/100g - Paste proteice din soia Verde: Energie: 1399 kJ / 334 kcal Proteine: 38 g Grasimi: 7.5 g din care acizi grasi saturati: 1.5 g Carbohidrati: 18.8 g din care zaharuri: 7 g Fibre: 19.4 g Sare: 0 g Tara de provenienta: Slovacia..
Pot avea variate culori, de la alb la rosu sau neagru, au un continut redus de acizi grasi saturati si unul foarte mic de colesterol si sodiu, sunt o buna sursa de vitamina B9, magneziu si fosfor, si una foarte buna de mangan, continand in general in 100 g: 6 g lipide (din care 1 g acizi grasi saturati), 64 g carbohidrati (din care 7 g fibre alimentare), 14 g proteine si 5 mg de sodiu.  Numita de catre incasi chisaya mama (mama tuturor cerealelor), quinoa a crescut recent in popularitate datorita studiilor efectuate pe semintele sale care i-au scos in evidenta faptul ca este foarte hranitoare si benefica pentru sanatatea umana.
In starea lor naturala, semintele sale mici si relativ rotunde sunt acoperite de un strat de saponine cu gust amar datorita caruia sunt evitate de pasari, necesitand astfel o protectie minima pe parcursul cultivarii.
Stiati ca: quinoa este o specie de talpa-gastei considerata cereala dar inrudita cu sfecla si spanacul, originara din America de Sud unde creste la mari altitudini (chiar la 4000 m).
Paste proteice din soia si quinoa fara gluten, sub forma de "fettuccine" (literar semnifica "mici panglici"), late si mai groase.  Ingrediente: boabe de soia* (95%), quinoa (5%). * ingredient certificat ecologic.  Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 3 - 5 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse