Paste proteice din fasole mung (soia verde) fara gluten, sub forma de "fettuccine" (literar semnifica "mici panglici"), late si mai groase.
Valori nutritionale/100g - Paste proteice din soia Verde: Energie: 1336 kJ / 317 kcal Proteine: 42.6 g Grasimi: 3 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g Carbohidrati: 39.4 g din care zaharuri: 6.6 g Fibre: 18.8 g Sare: 0.00 g Tara de provenienta: Slovacia.. potrivit studiilor efectuate de americani, un consum mediu de patru portii de fasole Mung pe saptamana duce la scaderea incidentei bolilor cardiovasculare cu 22%.
soia verde contine in proportie de 35% proteine si aminoacizi esentiali, pe care organismul nu ii poate produce singur, si acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6.
Prin comparatie cu fasolea clasica, este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide (substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta).
Stiati ca: soia verde / fasole mung, “ming”, sau “mung dal” este de marimea boabelor de mazare, dar cu o forma ovala, este verde intens la exterior si are miezul galbui.
Ingrediente: faina din soia verde* (fasole mung). * ingredient certificat ecologic. Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 3 - 5 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc.
Paste proteice din fasole mung (soia verde) fara gluten, sub forma de "fettuccine" (literar semnifica "mici panglici"), late si mai groase