Calciu este un nutrient important pentru culturile cu fruct si se depune in peretii si membranele celulare.
Compatibil cu majoritatea produselor, mai putin cu produsele cuprice.
Dozaj:Legume: 2L/ha/saptamana
Pomi fructiferi: 5L/ha/saptamana
Vita de vie: 4L/ha/saptamana.
Specificatii:Densitate 1490 g/l PH 3+1 E:C (Sol 0,1%) 690 S/cmStare: LichidaAplicare: La sol sau foliarCompozitie:Azot Total 8,6% w/w (12% w/v)
Azot Nitric 8,6% w/w (12% w/v)
Oxid de Calciu 17,4 w/w (25,9% w/v)..
A nu se amesteca cu produse ce contin fosfor.
Este foarte eficient in corectarea deficientei de Calciu pentru plantele aflate in faza de fruct.
Concentratia recomandata este de 1% in solutie de apa.
Calciul este elementul aderent in sol care inlocuieste sodiul in structura coloidala a solului, combatand efectul de saturare a solurilor.
Utilizare: Se aplica foliar intre 2 si 5l / ha, in functie de cultura.
O cantitate suficienta de Calciu creste aspectul comercial al fructului precum si durata de viata pe raft.
Produsul asigura nevoile nutritionale de Calciu pentru majoritatea culturilor care sunt sensibile la carenta in acest element.
Calciu este un nutrient important pentru culturile cu fruct si se depune in peretii si membranele celulare