Ardeii rosii si galbeni fructiferi si uleiul de masline extra virgin sunt baza acestui Pesto artizanal fabricat in Italia.
Alergeni: ricotta, zer, migdale, cascaval.. * - doza zilnica recomandata.
Valori nutritive: kj: 964kcal: 233grasimi: 19,50 g ,acizi grasi saturati: 4,60 g, glucide: 6,6 g, zaharuri: 6,6 g, fibre: 3,9 g, proteine: 5,80 g, sare: 1,60 g.
Dupa deschidere se va depozita in frigider si se va consuma in cel mai scurt timp.
Ingrediente: ardei*rosu si galben 29%, ulei nativ din masline*16%, RICOTTA*9%, MIGDALE*, rosii* uscate 8%, CASCAVAL*, ceapa*, pasta de tomate*,ardei* iute, otet de orez*, sare de mare, busuioc*, zahar de trestie* *provin din agricultura ecologica certificata.
Prezentare: 130ml.
Se utilizeaza pentru paste, pentru rafinarea sosurilor sau pur ca si sos.
Pentru pastrare, borcanele sunt fierte.
Un praf de ardei Peperoni completeaza pestoul oferindu-i un gust subtil si placut de iute. Pe suprafata produsului se adauga putin ulei de masline.
Combinatia de pecorino, parmezan si ricota ofera o crema unica si fina.
Ardeii rosii si galbeni fructiferi si uleiul de masline extra virgin sunt baza acestui Pesto artizanal fabricat in Italia