Cumpara de la bookzone.ro

Pianistul epigenetic - sau sfârșitul medicinei (așa cum o știam) -


Pianistul epigenetic - sau sfârșitul medicinei (așa cum o știam)
59 Lei

Disponibil

(09-10-2024)
Cumpara de la bookzone.ro

Produs vandut de bookzone.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara pianistul epigenetic - de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru pianistul epigenetic -

„În această carte am adunat câteva dintre editorialele pe care le-am publicate de-a lungul timpului în revista 
Practica Medicală.
Mărturisesc că nu știu cât de sensibil este domnia sa la omagii acolade și premii însă sunt convins că de unele dintre acestea este profund atașat tocmai pentru că reprezintă recunoașterea cuceririi unora dintre versanții cei mai înalți ai științei medicale: în urmă cu mai bine de un deceniu scria primul mare 
Tratat de Medicina Familiei din țară; a primit de două ori Premiul Academiei Române Premiul 
Gheorghe Marinescu pentru “Patologia informațională” (1978) Premiul 
Victor Babeș pentru “Medicina cibernetică” (1983) Mențiunea specială a Institutului de Înalte Sinteze de la Nisa pentru “Homo ciberneticus” (1983) Premiul de Excelenţă al Societăţii Naţionale de Neuroştiinţe.
S-a îndrăgostit de epigenetică încă din tinerețe și se pare că nu i-a trecut nici până astăzi: a scris și continuă să scrie articole în reviste ştiinţifice internaţionale cu referire la fiziologia şi patologia informației şi la mecanismele epigenetice.
Trebuie mereu amintit că dacă astăzi specialitatea de Medicina Familiei – piatra de temelie a oricărui sistem de sănătate coerent de pe planetă – are un loc și un rol în România (poate încă nu cel pe care de drept l-ar merita) aceasta se datorează viziunii și eforturilor Medicului și Profesorului Adrian Restian.
Detestă clișeele și croiește editoriale și dezbateri pe subiecte dilematice ale medicinei și societății de astăzi.
Pentru că la Dumnezeu totul este cu putinţă (Marcu 10:27)“.
Adrian Restian este doctor în medicină şi antropologie membru titular al Academiei de Științe Medicale membru fondator al Societății Naționale de Neuroștiințe Președinte al Societății Academice de Medicina Familiei și al Centrului de Studii pentru Științe de Graniță (afiliat UNESCO) profesor universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din București și membru marcant al conducerii Asociației Medicale Române (Uniunea Societăților de Științe Medicale).
Adrian Restian născut la Zizin Brașov trăiește în București ca un adevărat 
Homo Deus și ne dă speranțe că putem înțelege imensitatea lumii dacă o reducem cu ajutorul unei umanități perpetue la dimensiunile propriului nostru spirit.
Dar până atunci am să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de mine şi de Pianistul epigenetic care să blocheze toate genele patogene şi să deblocheze toate genele mele protectoare pentru a putea cânta acea simfonie a vieţii cu ajutorul căreia să-mi poată păstra sănătatea aşa cum a făcut-o şi până acum.
Iar atunci posibilităţile noastre de diagnostic şi tratament vor fi infinit mai bune decât acum.
Pentru mine  
Pianistul epigenetic care reglează aşadar genele moştenite este cel mai important mecanism de păstrare a sănătăţii pentru că de el va depinde în cele din urmă simfonia vieţii noastre care nu va fi absolut identică nici cu cea a părinţilor şi nici cu cea a fraţilor noştri deşi avem aproximativ aceleaşi gene“.„Dar am să visez şi la faptul că se va găsi odată cineva care să transforme cu ajutorul lui Dumnezeu toate aceste vise într-o realitate concretă aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori în istoria extrem de zbuciumată a omenirii în care s-au făcut descoperiri absolut uluitoare.
Deşi abordează teme foarte diferite majoritatea editorialelor pe care le-am adunat în această carte gravitează în jurul unor probleme foarte importante ale medicinei contemporane aşa cum ar fi epigenetica pe care foarte mulţi autori o consideră o adevărată revoluţie în medicina actuală“.„Într-unul dintre editorialele publicate anterior comparam mecanismele epigenetice de reglare a genelor cu un pianist epigenetic care cântă la un pian genetic format din cele 20.000 de gene pe care le-am moştenit de la părinţii noştri. „În această carte am adunat câteva dintre editorialele pe care le-am publicate de-a lungul timpului în revista 
Practica Medicală


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse