Placinta cu branza sarata Edenia are gust si o savoare surprinzatoare datorate branzei mizithra.
Placinta contine 32%: branza greceasca Mizithra 59% (lapte), apa, gris de grau, gris de porumb, sare, amidon modificat din porumb si amidon modificat din cartof, piper negru.
Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo.
Nu necesita decongelare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare Placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g)..
Placinta cu branza sarata Edenia are gust si o savoare surprinzatoare datorate branzei mizithra.
Placinta contine 32%: branza greceasca Mizithra 59% (lapte), apa, gris de grau, gris de porumb, sare, amidon modificat din porumb si amidon modificat din cartof, piper negru.
Placinta cu branza sarata Edenia este facuta in Grecia dupa metode traditionale si este invelita in cele mai fine foi filo.
Nu necesita decongelare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala, greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare Placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).