In pregatirea poridgului amestecam cei mai cremosi fulgi de ovaz scotieni impreuna cu bucatele de fructe iresistibil de moi, nuci bogate in proteine, seminte crocante si cereale hranitoare.
Pofta buna!Reteta alternativa de vara: Porridge-ul se poate consuma ca muesli-ul punand lapte (vegetal) fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se raceasca inainte de a fi consumat..
Lasati putin sa se raceasca.
Aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute din cand in cand.
Pofta Buna! Fara adaos de zahar, Bogat in fibreFara grau, Fara OMG, 100% NaturalOvaz Scotian-se gateste in 3 minuteReteta traditionala britanica pentru porridge: Porridge-ul este un mic dejun cald si foarte sanatos (se gateste in 3 minute): ½ ceasca Porridge (cc 55g); 1 ceasca lapte (vegetal) (200ml), un strop de sare dupa gust.
Modul de preparare traditional Britanic este foarte asemanator cu prepararea de gris cu lapte: aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute o jumate de cana de poridge cu o cana de apa sau lapte (sau jumatate apa, jumatate lapte).
Prepararea este foarte usoara, fie punand laptele fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se receasca, fie in mod traditional britanic care se gateste in 3 minute.
Toate sortimentele contin doar ingerediente naturale, fara nici o urma de zahar rafinat sau uleuri hydrogenate si sunt bogate in fibre.
Daca fructe cautati, va invitam sa gustati din Poridge-ul Fruti sau incercati Poridge-ul organic cu un complex de cereale si seminte pentru un surplus de energie.
Avem si poridge de ciocolata cu un gust desavarsit dat de o combinate de cacao nibs cu unt de alune, sau poridge cu unt de migdale crocante si sare de mare.
In pregatirea poridgului amestecam cei mai cremosi fulgi de ovaz scotieni impreuna cu bucatele de fructe iresistibil de moi, nuci bogate in proteine, seminte crocante si cereale hranitoare