Descriere - Ideal pentru prepararea produselor de brutarie si de patiserie.
- Cu pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker, se pot prepara prajituri savuroase, paine si produse de patiserie cat ai clipi.
- Un plic de pulbere de copt este suficient pentru o cantitate de 500g de faina.
Proprietati - Pulberea de copt Reinweinstein Bio de la Lecker garanteaza rezultate exceptionale de coacere si produse coapte sanatoase, intr-un mod cat mai natural posibil, continand amidon organic de porumb, bicarbonat de sodiu si crema de tartrat pur inlocuind fosfatii conventionali.
- Asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie pe timpul productiei de vin.
- Ingrediente: amidon de porumb*, agent de crestere (bicarbonat de sodiu), agent acidifiant: crema de tartrat 24,7% (monopotasiu tartrat), *=din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: kj: 1004, kcal: 235, sare: 17.5g, glucide: 44g.
Utilizare - Acest Praf de copt se poate utiliza ca agent de crestere la prepararea painii.
- Puteti utiliza si pentru biscuiti, checuri si budinci.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros.
.
- Dupa tragerea vinului, pe peretii si pe fundul butoaielor se gasesc cristale de tartru, care sunt colectate si trimise in Spania unde sunt prelucrate si metamorfozate intr-o pulbere fina, usor digerabila.
Continut - Un pachet contine Praf de copt fara fosfati (4 pliculete x 21g per bucata), produs certificat ecologic.
Descriere - Ideal pentru prepararea produselor de brutarie si de patiserie.
- Cu pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker, se pot prepara prajituri savuroase, paine si produse de patiserie cat ai clipi.
- Un plic de pulbere de copt este suficient pentru o cantitate de 500g de faina.
Proprietati - Pulberea de copt Reinweinstein Bio de la Lecker garanteaza rezultate exceptionale de coacere si produse coapte sanatoase, intr-un mod cat mai natural posibil, continand amidon organic de porumb, bicarbonat de sodiu si crema de tartrat pur inlocuind fosfatii conventionali.
- Asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie pe timpul productiei de vin