Descriere - Uleiul organic de lamaie de la Lecker este un produs indispensabil bucatariei dumneavoastra, intrucat este foarte versatil.
- Are o aroma invioratoare, usoara si proaspata.
Proprietati - Are o nota invioratoare si energizanta care confera sentimente de bucurie, lejeritate si veselie.
- Este bogat in vitamine, minerale, antioxidanti, elemente nutritive si substante flavonoide.
- Acest Ulei este obtinut prin presare la rece.
Continut - O cutie contine 8 ml Ulei de lamaie (4 sticlute), produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Ulei de lamaie*, *= din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: 0kj/0kcal, grasimi 0, proteine 0, zahar 0, sare 0.
- Tara de origine: Germania.
- Produs alimentar 100% bio.
Utilizare - Poate fi uilizat pentru aromatizarea produselor voastre alimentare.
- Poate da o savoare sublima salatelor proaspat preparate, practic, nu exista limite pentru imaginatia dvs.
- Adaugati Ulei de lamaie la deserturile si gustarile voastre preferate, pentru a obtine o nota dulce-acrisoara.
.
Descriere - Uleiul organic de lamaie de la Lecker este un produs indispensabil bucatariei dumneavoastra, intrucat este foarte versatil.
- Are o aroma invioratoare, usoara si proaspata.
Proprietati - Are o nota invioratoare si energizanta care confera sentimente de bucurie, lejeritate si veselie.
- Este bogat in vitamine, minerale, antioxidanti, elemente nutritive si substante flavonoide.
- Acest Ulei este obtinut prin presare la rece.
Continut - O cutie contine 8 ml Ulei de lamaie (4 sticlute), produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Ulei de lamaie*, *= din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: 0kj/0kcal, grasimi 0, proteine 0, zahar 0, sare 0.
- Tara de origine: Germania.
- Produs alimentar 100% bio.
Utilizare - Poate fi uilizat pentru aromatizarea produselor voastre alimentare.
- Poate da o savoare sublima salatelor proaspat preparate, practic, nu exista limite pentru imaginatia dvs.
- Adaugati Ulei de lamaie la deserturile si gustarile voastre preferate, pentru a obtine o nota dulce-acrisoara.