Prajitoria Buimac Ethiopia Natural Aricha cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame. 
Produs in cadrul a 650 de mici ferme.
Origine: Ethiopia.
Scor SCA: 87.
Regiune: Yrgacheffe.
Ferma: cooperativa fermieri Aricha.
Varietate: Heirloom.
Procesare: Naturala, in statia de procesare Aricha.
Altitudine: 
Intre 1900m si 2100m.
Sezon: recoltare in octombrie-ianuarie 20/21.
Note degustare: caramel, piersci si cirese, cacao.
Aciditate: Joasa.
Prajire: Medie.
Recomandare de consum: EspressoEthiopia a avut sansa sa pastreze acea puritate si salbaticie primordiala nealterata chiar si in cafelele ce cresc aici.
Cultivata de regula in mici ferme sau chiar culeasa din salbaticie, cafeaua Ethiopiana are note foarte surprinzatoare, spectrul gustului poate varia de la dulce si floral la condimente, aciditate citrica sau cu note de oleaginoase..
Desi Sudanul e considerat drept loc al aparitiei speciei de cafea arabica, Ethiopia e regiunea ce i-a permis acesteia o dezvoltare in sute de varietaluri ce ne surprind pana azi.
Prajitoria Buimac Ethiopia Natural Aricha cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame. 
Produs in cadrul a 650 de mici ferme.
Origine: Ethiopia.
Scor SCA: 87.
Regiune: Yrgacheffe.
Ferma: cooperativa fermieri Aricha.
Varietate: Heirloom.
Procesare: Naturala, in statia de procesare Aricha.
Altitudine: 
Intre 1900m si 2100m.
Sezon: recoltare in octombrie-ianuarie 20/21.
Note degustare: caramel, piersci si cirese, cacao.
Aciditate: Joasa.
Prajire: Medie.
Recomandare de consum: EspressoEthiopia a avut sansa sa pastreze acea puritate si salbaticie primordiala nealterata chiar si in cafelele ce cresc aici