Preparat instant cu taietei si sos - aroma clasica Japoneza.
Amestecati cu grija si savurati!.
Scurgeti apa ramasa prin gaurile de pe capac, scoateti capacul si adaugati sosul din plic.5.
Acoperiti recipientul cu capacul de plastic si lasati timp de 3 minute.4.
Turnati peste taietei 280 ml de apa fierbinte (pana la linia indicata pe recipient).3.
Scoateti capacul de pe cutie, indepartati folia si scoateti plicul cu condimente.2.
Kikunae Ikeda, cel care a creeat acidul glutemic extras din kombu.
Produsele dezvoltate de firma Ajinomoto au la baza deviza Eat Well, Live Well si doresc sa asigure atat un gust deosebit, unic cat mai aproape de gustul produsului japonez original-traditional, dar si un caracter nutrional adecvat, cat mai sanatos pentru fiecare produs in parte.
Ambalajul contine 1 portie (180 g de produs gata de servire).
Mod de preparare:1.
Greutate neta: 93 g.
Gata in 4 minute.
Firma Ajinomoto a fost infiintata in Japonia in anul 1903 de catre Saburosuke Suzuki II, care a dorit sa vanda condimentul AJI-NO-MOTO in toata lumea.
Acesta este primul condiment Umami din lume ce avea la baza descoperirea facuta de Dr.
Preparat instant cu taietei si sos - aroma clasica Japoneza