Descriere YEO:
Pe YEO găsești Preparate din carne si afumaturi de la Bookzone, în categoria Gastronomie.
Indiferent de nevoile tale, Preparate din carne si afumaturi - Gina Bradea din categoria Gastronomie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 41.65 Lei
Caracteristicile produsului Preparate din carne si afumaturi
- Brand: Bookzone
- Categoria: Gastronomie
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 16-06-2025 09:34:07
Comandă Preparate din carne si afumaturi Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Preparate din carne si afumaturi de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Intr-o epoca in care lumea pare ca se indeparteaza de traditii de tot ceea ce am mostenit bun si frumos de la strabunii nostri
Gina Bradea incearca sa transmita generatiilor noi lucruri frumoase si valoroase pe care ar fi mare pacat sa le pierdem. Si nu ma refer doar la retete culinare ci la autenticitate la bunatate respect si dragoste de oameni.
Gina nu este doar o gospodina pasionata asa cum ni le amintim cu drag pe bunicile si pe mamele noastre ci este si un om minunat un exemplu frumos care are multe de transmis. Irina Binder scriitoare Tot ce este facut acasa cu mainile noastre e sfant Va imbratisez si va doresc spor la gatit gustos si sanatos Si nu uitati de ingredientul secret presarati totul cu multa dragoste si un strop de bunatate
Gina Bradea Aceasta carte de bucate si bunatati nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta daca Iubesti preparatele din
carne specifice sezonului rece caltabos carnati conserve din
carne si diferite
afumaturi Iti place sa gatesti folosind ingrediente naturale si condimente traditionale. Iti doresti sa regasesti gustul mancarurilor de altadata si sa inveti vechi retete macelaresti. Vrei sa descoperi retete inedite pentru preparate din
carne specifice anumitor regiuni din tara sau altor culturi.