spelt (Alac) macinat prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara.
Cu cat numarul este mai mare cu atat Faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Alergeni: contine glutenConditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: FrantaCertificator: Ecocert FR-BIO-01PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare..
In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150.
Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia.
spelt (Alac) macinat prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara