Samburi de caise grame Samburele de caisa Prunus armeniaca este partea moale ce ramane dupa indepartarea cojii tari din miezul fructului Se spune despre el ca reprezinta o sursa foarte buna de fier potasiu si fosfor precum si una din cele mai bune surse de vitamina B Aceasta ataca celulele canceroase si astfel impiedica raspandirea lor in organism Cunoscut de asemenea si sub denumirea de migdala caisei sau migdala amara samburele de caisa este originar din Armenia si din regiunea de nord a Chinei regiunea Himalaya si parti din Asia.
Samburi de caise grame Samburele de caisa Prunus armeniaca este partea moale ce ramane dupa indepartarea cojii tari din miezul fructului Se spune despre el ca reprezinta o sursa foarte buna de fier potasiu si fosfor precum si una din cele mai bune surse de vitamina B Aceasta ataca celulele canceroase si astfel impiedica raspandirea lor in organism Cunoscut de asemenea si sub denumirea de migdala caisei sau migdala amara samburele de caisa este originar din Armenia si din regiunea de nord a Chinei regiunea Himalaya si parti din Asia