In scopul eliberarii mustului din boabele de Struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului.
Folosit pentru a se obtine sucul din fructele zdrobite sau tocate.. Specificatii tehnice: Volum recipient: 25L Material cuve: Inox inoxidabil Dimensiuni: 600x400x280mm Greutate: 15KG(fara presa) Teasc din inox pentru Struguri sau fructe.
Teascul pentru Struguri se actioneaza manual si este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra.
Poate fi folosit la producerea sucului natural pentru perioada de iarna sau a mustului care serveste la obtinerea vinului. Beneficii client: - nu afecteaza gustul mustului (vinului) - greutate mica - usor de manevrat Avantaje produs: - confectionat din tabla vopsita antirugina - role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv; efortul depus fiind minim Capacitate cuva - 20 L Material - Inox Capacitate productie - 300kg/Ora Presa - Teasc , fructe si struguri, Inox, VILEN, 25L, Zdrobitor Manual Teascul este destinat presarii strugurilor, fructelor si legumelor in scopul extragerii de suc sau must, in conditii casnice, crame si restaurante.
Intretinere Suportul si manivela vor fi protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic.
Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase - altele decat ciorchinii strugurilor.
Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa. Mod de utilizare: Zdrobitorul de Struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
Acest Zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea).
Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut.
In scopul eliberarii mustului din boabele de Struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului